>

Kavala law office, kavala lawyers G.G. Law Office in Kavala

We are here to help You!

Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος παρ' Εφέταις


Δικηγόρος Γιώργος Γιαγκουδάκης,greek lawyers,Kavala


Λίγα λόγια για τον Δικηγόρο Γιώργο Γιαγκουδάκη: Γεννήθηκε το 1964 στην Καβάλα, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα μέχρι σήμερα. Προέρχεται από οικογένεια Μικρασιατών - προσφύγων. Ο πατέρας του υπήρξε ένας από τους καλύτερους καπετάνιους/πλοιοκτήτης αλιευτικού σκάφους (μηχανότρατας) στη Καβάλα. Έζησε αξέχαστα τα παιδικά του χρόνια στην ιστορική συνοικία της Παναγίας Καβάλας. Τέλειωσε άριστα τις εγκύκλιες σπουδές του στην Καβάλα και μετά την αποφοίτησή του από το 1ο Λύκειο Καβάλας έδωσε το 1981 - 1982 (β΄και γ΄ Λυκείου) Εισαγωγικές Πανελλήνιες εξετάσεις και εισήλθε επιτυχώς στη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, απ΄ όπου αποφοίτησε στις 10-7-1987. Εκπλήρωσε κανονικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στη Πολεμική Αεροπορία από το 1987 έως 1989 (22μηνη πραγματική στρατιωτική υπηρεσία) ως έφεδρος Σμηνίας ειδικότητας Στρατολόγου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας εργάστηκε και ως γραφέας, δακτυλογράφος και χειριστής ηλεκτρονικού υπολογιστή. Επίσης έλαβε μέρος σε διενεργούμενες ένορκες διοικητικές εξετάσεις.

Μετά από τη νόμιμη επιτυχή 18μηνη πρακτική εξάσκηση σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Καβάλας, έλαβε μέρος επιτυχώς στις εξετάσεις υποψηφίων Δικηγόρων Εφετείου Θράκης Α΄ εξεταστικής περιόδου 1990. Διορίστηκε με την με αριθ. 52999/1-6-90 απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του Υπουργού της Δικαιοσύνης δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Καβάλας (ΦΕΚ Γ΄ ΤΕΥΧΟΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 111/90). Ορκίστηκε και εγγράφηκε δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας την 26-6-90. Από την ημερομηνία αυτή άνοιξε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Καβάλας και ασκεί ανελλιπώς μάχιμη δικηγορία από τότε έως σήμερα. Προήχθην σε δικηγόρο παρ΄ Εφέταις από τις αρχές του έτους 1995.

Ειδικεύεται σε υποθέσεις διαζυγίων (οικογενειακού δικαίου), ποινικού και αστικού δικαίου . Διακρίνεται για την αξιοπιστία του, την δυναμική παρουσία στα ποινικά και αστικά δικαστήρια της χώρας, την μαχητικότητά του, καθώς και για το επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος του. Έχει επιτύχει την έκδοση εξαιρετικά σημαντικών δικαστικών αποφάσεων που συνιστούν Νομολογία.

Γράφει με τεκμηριωμένο τρόπο ποιοτικά νομικά άρθρα πάνω σε αυτά τα ειδικά νομικά θέματα εδώ και πολύ καιρό στην εφημερίδα "Πρωϊνή" της Καβάλας, από τις πιό έγκυρες τοπικές εφημερίδες με μεγάλη κυκλοφορία. Τα άρθρα αυτά (σήμερα πάνω από 330) δημοσιεύονται στο νομικό blog που έχει δημιουργήσει http://kavala-lawyer.blogspot.gr και σε πολλά ενημερωτικά sites (τοπικά και πανελλαδικά).

Έχει μιά αξιαγάπητη οικογένεια. Είναι έγγαμος από το 1990 με την Ελένη Χ., ιδιωτική υπάλληλο σε μεγάλη βιομηχανική εταιρία της Καβάλας και έχει μιά κόρη, που είναι Αισθητικός.

Νέες Τεχνολογίες - Μέλος: Ο Γιώργος Γιαγκουδάκης έχει άριστη γνώση α) χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή β) χειρισμού περιφερειακών συσκευών Η/Υ, γ) γνωστών εφαρμογών γραφείου όπως επεξεργασίας κειμένου, επεξεργασίας εικόνας, MsOffice κ.λ.π. και εφαρμογών internet, δ) σχεδιασμού - κατασκευής ιστοσελίδων, γλώσσας html, ε) internet στ) αποτελεσματικής χρήσης Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών μέσω internet. Υπήρξε μέλος του dikhgoros-online.gr . Δημιουργός και διαχειριστής των Clubs : α) Club law - Νομικά Ενδιαφέροντα, όπου γράφει και αναπτύσσει ποικίλα νομικά θέματα για τα μέλη και β) του Club Kavala, στο διαδίκτυο καθώς και της προσωπικής του σελίδας με δυνατότητα Online επικοινωνίας με τους επισκέπτες της.

Έχει παρουσία Web Site στο Internet από το 1999. Είναι Μέλος σε πολλά νομικά - legal groups και forums κ.λ.π. στο Διαδίκτυο όπως : Pioneer Member of Legal CrossRoad International Legal Network and Law Firms, member of Insured.gr Forums, MEMBER OF THE INTER-LAWYER - Law Firms, member of Network-Lawyers discussion group, member of net-lawyers · Net Lawyers και πολλών άλλων.

Ιδρυτικό Μέλος του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Ηρακλείτσας Καβάλας "Αγ. Παρασκευή". Συμμετέχει σε κοινωνικές δράσεις σε τοπικό επίπεδο. Στο πολιτικό στίβο επέλεξε να μην αναμιχθεί ποτέ για να μην χάσει την γνησιότητα και την αξιοπιστία του ως άνθρωπος και επιστήμονας. Παρακολούθησε ενεργώς όλες τις ημερίδες, εκδηλώσεις και επιμορφωτικές ομιλίες που διοργανώθηκαν από το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας (Δ.Σ.Κ.). Του χορηγήθηκε Πιστοποίηση επιτυχούς παρακολούθησης του ειδικού σεμιναρίου (1/2/2013) με θέμα " Η Γενετική στην υπηρεσία της Νομικής" "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στο τομέα των αναλύσεων DNA: - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική Δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική πραγματικότητα" με τη συμμετοχή εργαστηρίων Γενετικής DNAlogy SA. Φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινώς με όλες τις εξελίξεις στη νομική επιστήμη και τη δικηγορία και ιδίως στους τομείς δικαίου που είναι ειδικός. Η ενημέρωσή του γίνεται από έγκυρες Τράπεζες Νομικών πληροφοριών, νομικά περιοδικά, νομικά sites και νομικά βιβλία. Υποψήφιος σύμβουλος Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στις εκλογές του 2002.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:Το δικηγορικό γραφείο Γιώργου Γιαγκουδάκη συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία Ελλάδας και άλλων χωρών. Είναι πάντα online και δέχεται ανά πάσα στιγμή - 24 ώρες το 24ωρο - κάθε μήνυμα προερχόμενο απο το εξωτερικό ή από την Ελλάδα γιά παροχή νομικών υπηρεσιών στη Καβάλα και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης ( tel. 2510 834031, κιν. 6945227120 giagkoud@gmail.com ).

Ενδιαφέροντα: Πέραν των επαγγελματικών και λοιπών οικογενειακών του υποχρεώσεων τον ελάχιστο ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές,προγραμματισμό, social media, την πληροφορική, με αερόβια και αναερόβια άσκηση, τρέξιμο, κολύμπι, ψάρεμα, χορό, μουσική και ζωγραφική.